Smartphone ring houder

De telefoons tegenwoordig hebben een maatje meer en liggen niet makkelijk in de hand. Zij hebben eveneens een zeer gladde oppervlakte waardoor de telefoon sneller valt.
Toevallig zag ik op Ebay deze smartphone ring houder. Het was een veilig waar men vrij mocht bieden. Het startbod was 1 cent en mijn maximumbod was 50 cent. Dit betekende dat de opbod niet verder mocht gaan dan 50 cent. Uiteindelijk heb ik deze gadget gewonnen en dan meteen ook gekocht. 
Eerlijk moet ik toegeven dat deze aankoop eerder een folietje was en niet verwacht had dat het echt wel een goede uitvinding is.  De smartphone ligt veel stabieler in de hand en de kans klein dat het toestel valt.
Een bericht gedeeld door H'ke (@hnneke) op
Hoe werkt het?
De ring houder wordt vastgeplakt aan de achterkant van de smartphone. Het houdertje kan 360 graden gedraaid worden zodat de smartphone horizontaal of verticaal gesteund wordt bij het schrijven van een berichtje of bij het kijken van een filmpje bijvoorbeeld. Men kan ook de ring rond de vinger doen. Zo verkrijgt men meer grip op het toestel bij het videochatten bijvoorbeeld. 

Welke leuke gadgets heb jij online gekocht? Op welke sites? Welke gadget zou je me zeker aanraden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...