Naamsverandering

De laatste tijd is het hier enorm stil geweest. Na het settelen in mijn appartementje is het me niet gelukt om op regelmatige basis kwaliteitsvolle berichtjes neer te schrijven omwille van het feit dat er op een bepaalde tijden veel aan het gebeuren was. 

Ik ben namelijk iemand die freelance tolken doet. Daardoor heb ik eigenlijk nooit de tijd vrij genomen om echt fysiek te bekomen van het wel en wee dat in de omgeving aan het gebeuren was.
Daarom heb ik een stop gezet op online activiteiten en creatieve projecten. Het aantal vrijwilligerswerk opdrachten en freelance opdrachten werden verminderd. Ook aan mijn sportrolstoeltrainingen heb ik halt toegeroepen. De gezondheid gaat immers voor dan al de rest.

Vaak heb ik gedacht aan wat er met met deze blog en de creatieve blog gebeuren moet. Er staat immers veel bruikbare informatie op die ik niet zomaar wilde wegwissen. Daarom heb ik besloten om alles tot 1 geheel te vormen. De Engelse creablog wordt niet meer ge-update en ik ga met deze blog verder in het Nederlands.

De originele naam, De Kronieken van H. was ik beu gezien en het deed me denken aan een periode waar er episodes van mentale slagvelden plaatsvonden. Het ging over millimeterwerk, de juiste aanpassingen vinden, de aanvraagprocedures, plattegronden, goedkeuringen, stress en cijfers. Met andere woorden: het was serieus, het was zwaar, het was in strakke lijnen.

Met de naamsverandering wil ik een andere toets er aan geven. De wereld van H'ke leek me een toepasselijke titel om een nieuwe hoofdstuk mee in te slaan. Ik ben er klaar voor. Jij ook?

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...